Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Transport af medicin og andre lægemidler

Forespørg på transport

Øvrige vilkår og priser: Minimumspris 385,87 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 385,87 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 15% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc. | Prisen er baseret på lille kurérbil (én-palles)

Kurerkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Transport af medicin og andre lægemidler

Hos Mini-Express forstår vi, at transport af medicin og lægemidler kræver særlig håndtering og omhu. Vi har stor erfaring med transport af en række forskellige farmaceutiske produkter, og vi er stolte af vores evne til at sikre, at disse produkter ankommer i perfekt stand. Vores køretøjer gennemgår en streng rengørings- og desinfektionsproces, før de lastes med dine produkter og vores erfarne chauffører har omfattende viden om korrekt håndtering og pleje af alle farmaceutiske produkter. Som følge heraf kan vores kunder stole på, at deres pharma-produkter bliver leveret sikkert og til tiden.

Transport af medicin og andre lægemidler

Forespørg på transport

Glade og tilfredse kunder

Transport af medicin og andre lægemidler
Transport af medicin og andre lægemidler

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Transport af medicin og andre lægemidler

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Transport af medicin og andre lægemidler

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Transport af medicin og andre lægemidler

Temperaturovervågning garanterer optimale forhold til transport af lægemidler

Hos Mini Express forstår vi, at transport af temperaturfølsomme varer kan være en delikat proces. Derfor gør vi os ekstra umage for at sikre, at dine varer altid opbevares og transporteres under de optimale forhold. Vores kølebiler er temperaturovervåget hele tiden, så du kan være sikker på, at dine varer altid ankommer i den bedst mulige stand.

Som følge heraf er Mini Express din foretrukne partner til transport af lægemidler. 

 

Hvis du har spørgsmål om vores tjenester, eller hvordan vi bedst kan opfylde dine behov, opfordrer vi dig til at kontakte os. Du kan altid sende en e-mail til info@mini-express.dk eller give os et kald på 42700484. Vi vil med glæde besvare alle dine spørgsmål og give dit et uforpligtende tilbud på transport af medicin eller andre lægemidler.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er klar til at hjælpe alle ugens dage på:

Telefon 42 70 04 84.

Du kan også vælge at booke en kurér online her.

Top