Kurérkørsel i udlandet

Konkurrencedygtig ekspreskørsel i hele Europa 

Vi ved, at prisen for fragt er vigtig, når der skal vælges den helt rigtige logistikløsning til din virksomhed.

Vi har derfor sørget for at forhandle så gode priser med vores samarbejdspartnere og franchisetagere, at I hos os kan spare helt op til 25% af prisen i forhold til vores konkurrenter.

Vores priser på kurérkørsel er beregnet med alt indkluderet – vejskatter, broafgifter mv. og du kommer derfor ikke til at betale nogle afgifter udover den aftalte pris.

Kurérkørsel i udlandet

Beregn din transportpris

Mini-Express er dit nye transport alternativ, når du har brug for ekspreslevering. Vi er et landsdækkende kurérfirma, som drives af folk med mange års erfaring i branchen – og vi kan derfor løfte en bred vifte af leverings- og kuréropgaver, primært for virksomheder og erhvervslivet. Hvis tid og kvalitet er alfa og omega for dig, så er det os, du skal kontakte.

Udregn din pris

Din pris:

Øvrige vilkår og priser:

Minimumspris 350 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 350 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 10% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc.

Kurérkørsel mellem europæiske lande

Vi fragter pakker til hele Europa, og ikke bare pakker fra Danmark til udlandet.

Har du brug for at få leveret en pakke fra eksempelvis Schweiz til Holland – eller hvilke som helst andre europæiske lande, kan vi også være behjælpelig med dette.

Vi har et stort netværk af vognmænd i hele Europa og ingen opgaver er umulige at løse.

Kurerkørsel

Kurérkørsel i udlandet

Vi har samarbejdspartnere i hele landet, og vi kan derfor garantere, at vi efter bekræftelse på levering kan hente din forsendelse inden for én time.

Kurérkørsel i udlandet

Vi tilbyder også levering af større forsendelser ved hjælp af kassevogne og lastbiler med lift. Kontakt os og fortæl os om dit specifikke behov.

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Mini-Express

Mini-Express er dit nye transport alternativ, når du har brug for ekspreslevering i din virksomhed. Vi er et landsdækkende kurérfirma, som drives af folk med mange års erfaring i branchen – og vi kan derfor løfte en bred vifte af leverings- og kuréropgaver for virksomheder. Hvis tid og kvalitet er alfa og omega for dig, så er det os, du skal kontakte.