Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Kurérkørsel til erhverv i hele Danmark

✔ Kurerkørsel til erhverv
✔ Ekspreslevering 24/7
✔ Afhentning indenfor 60 min.
✔ Kørsel i DK og EU
✔ Enkeltopgaver og distribution
✔ Vognmænd i hele landet

Forespørg på transport

Øvrige vilkår og priser: Minimumspris 385,87 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 385,87 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 15% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc. | Prisen er baseret på lille kurérbil (én-palles)

Kurerkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Kurerkørsel i Danmark og Europa

Vi udfører alle vores fragtopgaver for erhvervskunder i både Danmark og resten af Europa.

Står din virksomhed og mangler en hurtig, sikker og leveringsdygtig fragtløsning, kan vi være det rigtige valg for dig.

Mange års erfaring

Med vores mange års erfaring i transportbranchen har vi rigtig mange franchisetagere i hele landet og resten af Europa.

Vi har en bred vifte af opgaver for erhvervslivet – alt fra overlevering af dokumenter til store fragtopgaver af mange paller med pakker.

Jeres levering, vores vigtigste opgave

Vi er klar over, at jeres pakker og breve er vigtige og at opgaverne ofte kræver både fortrolighed og punktlighed – Vi henter pakken hos jer og leverer den samme dag hos jeres kunde eller samarbejdspartner, og vi garanterer levering til tiden – hver gang!

“God service er vigtigt for os og vi har både fokus på kunderne og kundernes kunder, når vi kører budkørsel. Det skal være en god oplevelse for alle!”

John Christensen
Indehaver

Kurerkørsel

Forespørg på transport

Kurerkørsel

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Kurerkørsel

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Kurerkørsel

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express.

Book din levering her på siden, når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 42 700 484 for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Ekspreslevering ved hasteopgaver

Skal det gå stærkt, så sørger vi for, at din forsendelse kommer hurtigt frem. Mini-Express er specialister i ekspres kurér kørsel, og vores erfarne vognmænd sørger for, at dine hasteopgaver bliver løst effektivt og sikkert.

Dedikeret next day levering

Vi tilbyder også det, vi kalder ”dedikeret next day” kurérkørsel. Her sparer du 20% på, at vi kommer og henter din pakke i dag, og først leverer den dagen efter – inden kl. 10:00. Du får samme høje service, men leveringstiden er en smule længere.

Varehus

Kurérkørsel i ind- og udland

I Mini-Express har vi mange års erfaring indenfor kurérkørsel og vi er specialister i de opgaver, hvor tiden har stor betydning. Vores netværk af samarbejdspartnere i hele landet gør os i stand til at foretage ekspreskørsel og levere din forsendelse hvor som helst og når som helst. Vi yder kurérkørsel til hele Danmark og hele Europa – og hos os kan du spare helt op til 25% på din transport i forhold til vores konkurrenter.

Skal du have leveret en pakke til Berlin i Tyskland? Vi tilbyder kurérkørsel i Europa uanset, hvor og hvilket land din forsendelse skal sendes til indenfor Europas grænser.

Vi tilbyder fast distribution og daglige ture

Vi tilbyder både enkeltstående fragtopgaver samt fast distribution og daglige fragtløsninger for jeres virksomhed.

Hvis din virksomhed mangler en fast distributionsløsning kan vi levere lige når I har brug for det – 24 timer i døgnet. Står du for eksempel med en kunde, der hver morgen kl. 06.00 skal bruge en sending af dagens varer, kan vi tilbyde fast fragtløsning herpå.

Som fast distributør er vi i stand til at køre daglige ture med pakker til forsendelse i hele Danmark. Vi kan håndtere distribution for både små og store virksomheder, og du får gavn af præcis den samme sans for effektivitet og kvalitet, som vi har for øje i alt vores arbejde med pakkelevering.

Så hvis du leder efter fast distribution, så ring til os og lad os give et uforpligtende tilbud.

Kurerkørsel

Lille transport

Til transport af mindre forsendelser som almindelige pakker og breve gør vi brug af personbiler, som hurtigt, effektivt og sikkert får transporteret dine forsendelser.

Medium transport

Hvis der er tale om større leveringer, som kræver mere plads end i en almindelig personbil, gør vi brug af trailere når vi skal transportere din forsendelse direkte til destinationen.

Stor transport

Ved forsendelse af store pakker eller distribuering af produkter gør vi brug af vare- og kassevogne. Vi har adgang til kassevogne, der kan indeholde alt fra én til otte paller med varer.

Ekstra stor transport

Til de største distributionsopgaver med flere end otte paller med varer gør vi brug af vores lastbiler med indbygget lift. På den måde sikrer vi, at dine varer bliver distribueret effektivt og sikkert.

Top