Kurérkørsel i ind- og udland

Hos Mini-Express har vi mange års erfaring indenfor kurérkørsel og vi er specialister i de opgaver, hvor tiden har stor betydning. Vores netværk af samarbejdspartnere i hele landet gør os i stand til at levere din forsendelse hvor som helst og når som helst. Vi yder kurérkørsel til hele Danmark og hele Europa – og hos os kan du spare helt op til 25% på din transport i forhold til vores konkurrenter.

Kurérkørsel i Danmark

Mini Express fragter pakker i hele landet, hvilket betyder at der altid er en vogn og en vognmand i nærheden af dig. På den måde kan vi sikre, at dine pakker bliver leveret med express-fart, hvis det er det du har brug for.

Læs mere

Kurérkørsel i udlandet

Skal du have leveret en pakke til Berlin i Tyskland? Eller har du renset et jakkesæt for en klient på Malaga i Spanien, som skal bruge det hurtigst muligt? Mini-Express tilbyder kurér kørsel overalt indenfor Europas grænser, uanset hvor og hvilket land, din forsendelse skal sendes til.

Læs mere

Kurérkørsel for erhverv

Mangler din virksomhed hjælp til at fragte en eller flere pakker? Vi tilbyder både enkeltstående opgaver og fast distribution og daglige fragtopgaver for din virksomhed. Har I brug for fragt af meget store pakker har vi fire forskellige størrelser af transport-vogne.

Læs mere

Kurérkørsel for private

Det kræver ikke et CVR-nr at få fragtet en privat pakke gennem os – vores vognmænd tilbyder også forsendelse af pakker i alle størrelser for privatpersoner. Nemt, hurtigt og helt ukompliceret.

Læs mere

Bestil hurtig og effektiv kurérkørsel hos Mini-Express

 

Hvis du har brug for en ekspres kurér, så book din levering hos os via prisberegneren her på siden, eller via vores booking-side. Når vi har bekræftet leveringen, henter vi din forsendelse inden for 60 minutter. Du er desuden velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud eller høre mere om vores kurérservice.

Vi tilbyder fast distribution og daglige ture

Vi har igennem mange år specialiseret os i ekspres kurérkørsel for virksomheder og privatpersoner, som skal have fragtet deres forsendelse så hurtigt som muligt. Men som kurér og transportfirma kan vi meget mere end blot det. Hvis du arbejder i en virksomhed, som ofte har behov for at få distribueret produkter og varer til butikker eller behandling andetsteds, så lad os være din virksomheds faste distributør.

 

Som fast distributør er vi i stand til at køre daglige ture i hele Danmark, fra Sjælland til Jylland. Vi kan håndtere distribution for både små og store virksomheder, og du får gavn af præcis den samme sans for effektivitet og kvalitet, som vi har for øje i alt vores arbejde med pakkelevering.

Så hvis du leder efter fast distribution, så ring til os og lad os give et uforpligtende tilbud.

Lille transport

Til transport af mindre forsendelser som almindelige pakker og breve gør vi brug af personbiler, som hurtigt, effektivt og sikkert får transporteret dine forsendelser.

Medium transport

Hvis der er tale om større leveringer, som kræver mere plads end i en almindelig personbil, gør vi brug af trailere når vi skal transportere din forsendelse direkte til destinationen.

Stor transport

Ved forsendelse af store pakker eller distribuering af produkter gør vi brug af vare- og kassevogne. Vi har adgang til kassevogne, der kan indeholde alt fra én til otte paller med varer.

Ekstra stor transport

Til de største distributionsopgaver med flere end otte paller med varer gør vi brug af vores lastbiler med indbygget lift. På den måde sikrer vi, at dine varer bliver distribueret effektivt og sikkert.