Kurérkørsel i ind- og udland

I Mini-Express har vi mange års erfaring indenfor kurérkørsel og vi er specialister i de opgaver, hvor tiden har stor betydning. Vores netværk af samarbejdspartnere i hele landet gør os i stand til at levere din forsendelse hvor som helst og når som helst. Vi yder kurérkørsel til hele Danmark og hele Europa – og hos os kan du spare helt op til 25% på din transport i forhold til vores konkurrenter.

Kurérkørsel i Danmark

Mini Express fragter pakker i hele landet, hvilket betyder at der altid er en vogn og en vognmand i nærheden af dig. På den måde kan vi sikre, at dine pakker bliver leveret med express-fart, hvis det er det du har brug for. Vores danske kurerservice er tilmed konkurrencedygtig på prisen ift. andre kurer firmaer.  

Læs mere

Kurerkørsel i Europa

Skal du have leveret en pakke til Berlin i Tyskland? Eller har du renset et jakkesæt for en klient på Malaga i Spanien, som skal bruge det hurtigst muligt? Mini-Express tilbyder kurér kørsel overalt indenfor Europas grænser, uanset hvor og hvilket land, din forsendelse skal sendes til. 

Læs mere

Kurérkørsel for erhverv

Mangler din virksomhed hjælp til at fragte en eller flere pakker? Vi tilbyder både enkeltstående opgaver og fast distribution og daglige fragtopgaver for din virksomhed. Har I brug for fragt af meget store pakker har vi fire forskellige størrelser af transport-vogne. Vi garanterer hurtig pakkelevering og sikker forsendelse. 

Læs mere

Kurérkørsel for private

Det kræver ikke et CVR-nr at få fragtet en privat pakke gennem os – vores vognmænd tilbyder også forsendelse af pakker i alle størrelser for privatpersoner. Nemt, hurtigt og helt ukompliceret.

Læs mere

Beregn din transportpris

Mini-Express er dit nye transport alternativ, når du har brug for ekspreslevering. Vi er et landsdækkende kurérfirma, som drives af folk med mange års erfaring i branchen – og vi kan derfor løfte en bred vifte af leverings- og kuréropgaver, primært for virksomheder og erhvervslivet, men også for private. Hvis tid og kvalitet er alfa og omega for dig, så er det os, du skal kontakte.

Udregn din pris

Din pris:

Øvrige vilkår og priser:

Minimumspris 350 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 350 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 10% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc.

Bestil hurtig og effektiv kurérkørsel hos Mini-Express

 

Hvis du har brug for en ekspres kurér, så book din levering hos os via prisberegneren her på siden, eller via vores booking-side. Når vi har bekræftet leveringen, henter vi din forsendelse indenfor 60 minutter. Du er desuden velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud eller høre mere om vores kurerkørsel priser.

Hasteopgaver

Når du har brug for kurérkørsel, der skal gå stærkt, så sørger vi for, at din ekspress forsendelse kommer hurtigt frem – i hele Danmark og Europa. Mini-Express er specialister i ekspres kurér kørsel, og vores erfarne vognmænd sørger for, at dine hasteopgaver bliver løst effektivt og sikkert.

Dedikeret next day

Vi tilbyder også det, vi kalder ”dedikeret next day” kurér kørsel. Her sparer du 20% på, at vi kommer og henter din pakke i dag, og først leverer den dagen efter – inden kl. 10:00. Du får samme høje service, men leveringstiden er en smule længere.

Vi tilbyder fast distribution og daglige ture

Vi har igennem mange år specialiseret os i ekspres kurérkørsel for virksomheder og privatpersoner, som skal have fragtet deres forsendelse så hurtigt som muligt. Men som kurér og transportfirma kan vi meget mere end blot det. Hvis du arbejder i en virksomhed, som ofte har behov for at få distribueret produkter og varer til butikker eller behandling andetsteds, så lad os være din virksomheds faste distributør.

 

Som fast distributør er vi i stand til at køre daglige ture med pakker til forsendelse i hele Danmark. Vi kan håndtere distribution for både små og store virksomheder, og du får gavn af præcis den samme sans for effektivitet og kvalitet, som vi har for øje i alt vores arbejde med pakkelevering.

Så hvis du leder efter fast distribution, så ring til os og lad os give et uforpligtende tilbud.

Lille transport

Til transport af mindre forsendelser som almindelige pakker og breve gør vi brug af personbiler, som hurtigt, effektivt og sikkert får transporteret dine forsendelser.

Medium transport

Hvis der er tale om større leveringer, som kræver mere plads end i en almindelig personbil, gør vi brug af trailere når vi skal transportere din forsendelse direkte til destinationen.

Stor transport

Ved forsendelse af store pakker eller distribuering af produkter gør vi brug af vare- og kassevogne. Vi har adgang til kassevogne, der kan indeholde alt fra én til otte paller med varer.

Ekstra stor transport

Til de største distributionsopgaver med flere end otte paller med varer gør vi brug af vores lastbiler med indbygget lift. På den måde sikrer vi, at dine varer bliver distribueret effektivt og sikkert.

Dansk pakkelevering og kurerpost til udlandet

Med hurtig forsendelse i Danmark og udland, finder du den bedste kurertransport i landet hos os. Vi ved, hvor meget god og hurtig service betyder for dig og din virksomhed. Derfor gør vi vores til, at du kun får tilfredse kunder med hurtig levering af dine forsendelser.

Vi sørger altid for professionel pakke fragt, uanset om du ønsker kurer levering samme dag, eller du søger en effektiv kurer i Europa til levering af dine forsendelser. Du vil opleve vores samme gode service, lige meget hvad du skal have leveret. Vi har kapaciteten til både små og store forsendelser.

Uanset om du har brug for transport i eller udenfor Danmarks grænser, så er vi din hurtige kurer, som altid leverer til den ønskede tid. Vi står klar til at løse dine fragtopgaver.

Hurtig fragt fra Sjælland til Jylland og omvendt

Står du og skal have fragtet en vigtig pakke, et dokument eller noget helt tredje eller fjerde mellem landsdelene, så tilbyder vi hos Mini Express både fragt fra Jylland til Sjælland og fyn, og selvfølgelig også den anden vej rundt. 

En af vores mest typiske ruter er, når noget skal fragtes fra Jylland til København og denne tur kører vi flere gange dagligt. 

Vi har vognmænd, som står klar til at fragte din pakke i hele landet, og kan derfor altid hurtigt påtage os din fragtopgave, hvad end det drejer sig om transport fra Sjælland til Jylland og Fyn eller den anden vej rundt. 

Hvad koster fragt fra Jylland til Sjælland og omvendt? I vores smarte prisberegner kan du indtaste dine oplysninger og se vores fragtpriser fra Jylland til Sjælland og omvendt. Vores priser ligger i gennemsnittet 25 % lavere end vores konkurrenter!