Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Kurérkørsel i Esbjerg

Kurerkørsel til erhverv

Ekspreslevering 24/7

Afhentning indenfor 60 min

Enkeltopgaver og distribution

Fragtopgaver indenfor landets grænser

Professionel kurér i Esbjerg

Mini-Express udfører kurérjobs i Esbjerg og omegn. Vi har mange års erfaring i både byen og branchen, og uanset om du skal have fragtet store pakker eller vigtige papirer fra Guldager til Novrup, står vores kurér i Esbjerg klar i døren inden for 60 minutter – døgnet rundt, alle ugens dage.

Beregn din transportpris

Kurer Esbjerg

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Kurer Esbjerg

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Kurer Esbjerg

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Hvid lasbil på motorvej

Lokale fragtmænd i Esbjerg og omegn

Vores lokale kurerer i Esbjerg fragter og distribuerer alt fra små pakker, store paller og vigtige hastepapirer for virksomheder i hele Esbjerg-området og til resten af landet. Ingen opgave eller afstand er for stor, og vores chauffører sørger altid for, at dine pakker og materialer når sikkert frem til tiden.

Ring for et uforpligtende tilbud 

Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage, og du kan altid kontakte os på telefon 42 70 04 84 for et uforpligtende tilbud på kurérkørsel i Esbjerg, eller book din næste kurér online her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan Mini-Express kan hjælpe dig, så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Top