Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Kurérkørsel i København og på Sjælland

Kurerkørsel til erhverv

Ekspreslevering 24/7

Afhentning indenfor 60 min

Enkeltopgaver og distribution

Fragtopgaver indenfor landets grænser

Effektiv kurértransport i København for virksomheder

Som landets hovedstad og største by skal der fragtes mange pakker både til og fra København samt inden for byens grænser. Mini-Express er eksperter i kurérkørsel på Sjælland, og vi transporterer pakker, dokumenter og gods til konkurrencedygtige priser for mange forskellige erhverv og virksomheder.

Vi er et erfarent og professionelt kurérfirma, og vores kurér i København har altid dig og dine behov i fokus. Vi udfører alle typer opgaver for vores erhvervskunder, og ingen afstand eller opgave er for stor. Det betyder også, at vi tilbyder kurérkørsel mellem København og Jylland, samt køletransport på hele Sjælland og i Storkøbenhavn.

Beregn din transportpris

Kurer i København

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Kurer i København

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Kurer i København

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Kurer i København

Hurtig og fleksibel kurérkørsel i København

Hos Mini-Express kan du booke kurérkørsel i København og på Sjælland døgnet rundt, alle ugens dage. Når du vælger express-levering, står vores kurér klar i døren inden for 60 minutter til at tage imod dine varer og transportere dem til modtageradressen. Det er selvfølgelig også muligt at booke vores kurérservice på Sjælland på forhånd, samt at vælge Next Day Delivery, hvor vi leverer inden kl. 10.00 dagen efter.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Vi står klar til at hjælpe og vejlede alle ugens dage på tlf. 42 70 04 84. Du har også mulighed for at booke kurérkørsel og køletransport i København online her

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan Mini-Express kan hjælpe dig, så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Top