Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Logistikløsninger

Vi udfører til hver en tid fragtopgaver og logistikløsninger for erhvervskunder i både Danmark og resten af Europa. Står din virksomhed og mangler en hurtig, sikker og leveringsdygtig fragtløsning, er vi det rette valg for dig, og vi hjælper dig fra start til slut.

Ønsker du at høre nærmere?

Kurerkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Kurerkørsel for erhverv

Med mange års erfaring i transportbranchen har vi rigtig mange franchisetagere i hele landet og resten af Europa. Vi udfører en bred vifte af opgaver for erhvervslivet – alt fra overlevering af dokumenter til store fragtopgaver af mange paller med pakker. Vi er klar over, at jeres pakker og breve er vigtige, og at opgaverne ofte kræver både fortrolighed og punktlighed. Vi henter pakken hos jer og leverer den samme dag hos jeres kunde eller samarbejdspartner, og vi garanterer levering til tiden – hver gang!

God service er vigtigt for os, og vi har både fokus på kunderne og kundernes kunder, når vi kører transport for et hvilket som helst erhverv. Det skal være en god oplevelse for alle!

Logistikløsninger

Samarbejdspartnere i hele landet

Vi har samarbejdspartnere i hele landet, og vi kan derfor garantere, at vi efter bekræftelse på levering kan hente din forsendelse inden for én time.

budkørsel

Store og små forsendelser

Vi tilbyder også levering af større forsendelser ved hjælp af kassevogne og lastbiler med lift. Kontakt os og fortæl os om dit specifikke behov.

Glade og tilfredse kunder

Logistikløsninger
Logistikløsninger

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Logistikløsninger

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Logistikløsninger

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Forespørg på transport

Distrubutionsløsning

Vi kan hjælpe jer med at optimere jeres værdikæde

Vi tilbyder både enkeltstående fragtopgaver og fast distribution og daglige fragtløsninger for jeres virksomhed.

Hvis din virksomhed mangler en fast distributionsløsning, kan vi levere, når I har brug for det – 24 timer i døgnet! Står du for eksempel med en kunde, der hver morgen kl. 06 skal bruge en sending af dagens varer, kan vi tilbyde fast fragtløsning herpå. Det gør det nemmere for alle parter involveret, og vores samarbejde kan forsætte ude problemer.

Vi har hos Mini-express vognmænd i hele landet, hvilket giver os mulighed for at tilbyde fragtløsninger til yderst konkurrencedygtige priser. Skulle I have en pakke, der skal fragtes til udlandet, klarer vi også den. Vi fragter pakker i hele Europa – både fra Danmark til udlandet, men også de andre europæiske lande imellem

Top