Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Kurér i Odense

Kurerkørsel til erhverv

Ekspreslevering 24/7

Afhentning indenfor 60 min

Enkeltopgaver og distribution

Fragtopgaver indenfor landets grænser

Effektiv og fleksibel kurérkørsel i Odense og på Fyn

Er du på udkig efter en stabil og erfaren kurér i Odense og omegn, er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring i branchen og udfører dagligt kurérjobs i hele Odense og de omkringliggende byer. Faktisk kender vi Fyn ud og ind, og ingen afstand eller opgave er for stor.

Har du vigtige dokumenter eller materialer, som haster at få leveret, tilbyder vores kurér både ekspres- eller next-day delivery alle ugens dage. Vores effektive hold af erfarne chauffører står klar til afhentning i døren indenfor 60 minutter og sørger for, at dine sager kommer trygt og sikkert frem til den ønskede tid.

Beregn din transportpris

Kurer Odense

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Kurer Odense

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Kurer Odense

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Hvad er kurerkørsel

Hurtig og fleksibel kurérkørsel i København

Vi løser kurérjobs i Odense og på det øvrige Fyn for alle typer af erhvervskunder. Hvad enten du skal have fragtet værdipapirer, store pakker eller medicin, så sørger vores fragtmænd altid for en hurtig og sikker levering.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud 

Hos os får du altid tryghed, troværdighed og hurtigt levering. Book en kurér i Odense online her eller kontakt os på tlf. 42 70 04 84 for et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker større leveringer eller faste distributionsaftaler.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan Mini-Express kan hjælpe dig, så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Top