Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har spørgsmål til vores service. Hvis du har en større opgave, så ring eller skriv til os og fortæl os om den. På den måde kan vi give dig et godt og uforpligtende tilbud.

+45 42 700 484

info@mini-express.dk

Beregn din pris

Har du allerede besluttet dig for at bruge os som dit kurérfirma? Så kan du udregne prisen på din forsendelse via vores prisberegner. Når du har udregnet prisen, kan du med det samme booke forsendelsen – og så snart vi har accepteret opgaven, så kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter.

Så let og hurtigt kan det gøres.

Beregn din pris

Beregn din transportpris

Mini-Express er dit nye transport alternativ, når du har brug for ekspreslevering. Vi er et landsdækkende kurérfirma, som drives af folk med mange års erfaring i branchen – og vi kan derfor løfte en bred vifte af leverings- og kuréropgaver, primært for virksomheder og erhvervslivet. Hvis tid og kvalitet er alfa og omega for dig, så er det os, du skal kontakte.

Udregn din pris

Din pris:

Øvrige vilkår og priser:

Minimumspris 350 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 350 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 10% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc.