Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Fryse- og køletransport

Forespørg på transport

Øvrige vilkår og priser: Minimumspris 385,87 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 385,87 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 15% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc. | Prisen er baseret på lille kurérbil (én-palles)

Kurerkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Temperaturkørsel af køle- og frostvarer

Køletransport er en metode til transport af letfordærvelige varer ved en kontrolleret temperatur. Ved at holde varerne afkølede eller frosne hjælper køletransport med at bevare produktets kvalitet og forlænge dets holdbarhed. Denne type transport anvendes ofte til letfordærvelige varer som f.eks. fødevarer, blomster og medicinske forsyninger.

Der sættes store kvalitetskrav til køletransport. Hos Mini Express lever vi naturligvis op til alle gældende krav for at kunne sikre dig professionel fødevaretransport. Vi holder alle de nødvendige godkendelser til transport af fødevarer. Derfor finder du den bedste fragt af mad, lægemidler samt andre kølevarer hos os.

Vi tilbyder transport af fryse- og kølevarer på nuværende tidspunkt på Sjælland. Vi råder over transportmidler i flere forskellige størrelser, der kan rumme varer i både mindre og større skala. Til transport af lægemidler som fx medicin er vores lille kølebil hurtigt fremme ved destinationen. Har du brug for lidt mere plads, kan vi klare op til seks paller eller 900 kg.

Vi sætter altid en stor ære i at levere dine varer nemt og hurtigt, uagtet hvad det er, som vi skal leverer. Du får hurtig og professionel ekspedition hos os.

Fryse- og køletransport

Forespørg på transport

Glade og tilfredse kunder

Fryse- og køletransport
Fryse- og køletransport

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Fryse- og køletransport

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Fryse- og køletransport

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Temperaturovervågning sikrer den bedste køl og frys transport

Temperaturovervågning sikrer den bedste transport af køle- og frostvarer

Vores kølebiler er temperaturovervågede og vi kan garantere, at dine varer altid når frem i den bedste stand, både når det gælder køle- og frostvarer. Det gør os særligt egnede til at klare din transport af fødevarer og lægemidler.

Vores moderne kølevogne sikrer dig den bedste opbevaring og transport af dine varer. Alt imens vores dygtige medarbejdere håndterer dit gods med den største forståelse og respekt for leverancen.

Med temperaturovervågede kølebiler, vores pålidelige service og dygtige medarbejdere er Mini Express din foretrukne samarbejdspartner til køletransport.

Hurtig køletransport i København

Vi garanterer hurtig køletransport i København og på hele Sjælland. Også ved hasteopgaver er vi din pålidelige samarbejdspartner. Du kan altid regne med os, når du skal have transporteret mad i København eller omegn.

Med mange års erfaring inden for transportbranchen står vi til din rådighed, når du har brug for transportkørsel af dine køle- og frysevarer, hvad enten det er indenfor landbrug, gatneri, medicinalindustri, restaurant eller andet.

Kølelevering på sjælland

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er klar til at hjælpe alle ugens dage på:

Telefon 42 70 04 84.

Du kan også vælge at booke en kurér online her.

Top