Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Om os

Vi tilbyder eksprestransport af pakker, dokumenter og mere for virksomheder

Vi har mange års erfaring med ekspres transport og hasteleveringer af alle slags pakker, dokumenter og mere for erhvervslivet. Som kurérfirma er vi der for din virksomhed, når det haster, uanset om det gælder store eller små forsendelser. Der er stort set ikke den forsendelse, vi ikke kan levere.

Hvis du skulle være i tvivl, så tag endelig kontakt til os og spørg.

Udover ekspreslevering tilbyder vi også ”dedikeret next-day” levering, hvor du opnår 20% rabat ved, at vi henter din levering i dag og leverer den direkte overalt i Danmark næste dag og inden kl. 10:00.

express levering

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Glade og tilfredse kunder

Om os
Om os

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Om os

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Om os

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan Mini-Express kan hjælpe dig, så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Top