Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Kurerkørsel i Aalborg

Beregn og book din transport

Øvrige vilkår og priser: Minimumspris 367,5 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 367,5 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 15% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc. | Prisen er baseret på lille kurérbil (én-palles)

Kurerkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Kurerkørsel i Aalborg

Kurér i Aalborg

Hos os tilbyder vi fleksibel og pålidelig kurérkørsel i Aalborg, og vi sørger altid for, at dine pakker og vigtige papirer leveres sikkert på modtageradressen til den aftalte tid – hver gang.

Vi har mange års erfaring i branchen, og vores kurér i Aalborg udfører fragt- og distributionsopgaver døgnet rundt, alle ugens dage. Vi dækker hele Nordjylland, så uanset om du skal have fragtet vigtige dokumenter fra Aalborg Øst til Nørresundby, eller om du skal have fragtet gods fra Aalborg C til Hirtshals, står vi klar med den rette vogn inden for 60 minutter.

Beregn din transportpris

Kurerkørsel i Aalborg

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Kurerkørsel i Aalborg

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Kurerkørsel i Aalborg

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Kurerkørsel i Aalborg

En pålidelig kurér i Aalborg

Vi udfører dagligt kurérjobs i Aalborg og omegn, og vi har et godt kendskab til alle lokalområder og resten af Nordjylland. Vi tilbyder hurtig levering til tiden, og har du brug for en kurér i Aalborg her og nu, står vi klar inden for en time.

Vores team af erfarne chauffører sørger for, at dine varer bliver transporteret godt og sikkert, og du kan være helt tryg ved, at alle opgaver fuldføres med respekt og diskretion.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Som transportfirma i Nordjylland står vi klar til at hjælpe alle ugens dage på tlf. 42 70 04 84. Du kan også vælge at booke en kurér i Aalborg online her.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan Mini-Express kan hjælpe dig, så udfyld formularen herunder – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

    Top