Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Distributionskørsel

Forespørg på transport

Øvrige vilkår og priser: Minimumspris 385,87 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 385,87 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 15% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc. | Prisen er baseret på lille kurérbil (én-palles)

Kurerkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Distributionskørsel

Hos Mini-Express bestræber vi os på at være dit foretrukne valg inden for distributionskørsel. Vi forstår, at distribution er en kritisk rutineopgave for mange af vores kunder, og vi prioriterer derfor at have de samme chauffører til at køre ruterne så meget som muligt. Dette giver bedre relationer mellem vores chauffører og kunder, hvilket resulterer i mere effektive og effektive leverancer. Vi mener, at det personlige forhold skaber det bedste samarbejde, og vi er forpligtet til at yde vores kunder den bedste service på højeste niveau.

Distributionskørsel

Forespørg på transport

Glade og tilfredse kunder

Distributionskørsel
Distributionskørsel

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Distributionskørsel

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Distributionskørsel

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du skal have leveret en forsendelse, og det skal gå stærkt, så kontakt os i Mini-Express. Book din levering via vores prisberegner nedenunder eller gennem vores booking-side, og når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter. Du er også velkommen til at ringe til os for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

express levering

Faste leveringsaftaler tilpasset dine behov

Kurerkørsel går ikke kun ud på at flytte varer eller ejendele fra A til B. Der er mange individuelle behov at tage højde for, og der er ikke to transportopgaver, der er ens! Derfor er vi et fleksibelt team, der møder dig i øjenhøjde, ud fra dine ønsker og behov. Sammen kan vi løse jeres udfordringer. Vi har specialiseret os i langdistancetransport og har et bredt udvalg af køretøjer at vælge imellem, så du kan være sikker på, at vi har den perfekte løsning til dine behov. 

 

Kontakt os i dag for at drøfte dine specifikke transportbehov. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig!

Transport af fødevarer

Her ved Mini-Express forstår vi vigtigheden af temperaturkontrolleret transport af fødevarer. Uanset om du transporterer friskbagt brød, grøntsager, kød eller varer til nedfrysning, har vi fødevaregodkendte køretøjer, der holder præcise temperaturer (mellem -25 og +25 grader). Vi er også stolte af vores høje standarder for hygiejne og renlighed for alle vores køretøjer. Før hver transport gennemgår vores lastbiler en grundig rengøring for at sikre, at der ikke sker krydskontaminering af fødevarer. Desuden gør vores GPS-system det muligt for os at spore og lokalisere alle vores køretøjer til enhver tid.

Transport af fødevarer

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, så udfyld formularen – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi er klar til at hjælpe alle ugens dage på:

Telefon 42 70 04 84.

Du kan også vælge at booke en kurér online her.

Top