Ekspreslevering af pakker, dokumenter og meget mere.

Budkørsel for erhverv i hele Danmark

✔ Kurerkørsel til erhverv
✔ Ekspreslevering 24/7
✔ Afhentning indenfor 60 min.
✔ Kørsel i DK og EU
✔ Enkeltopgaver og distribution
✔ Vognmænd i hele landet

Forespørg på transport

Øvrige vilkår og priser: Minimumspris 385,87 DKR | Ved ventetid, herunder ved brug af færger, beregnes 385,87 DKR pr. time i blokke af 10 minutter | Der beregnes brændstofstillæg på 15% | Alle priser er eksklusiv moms og alle udlæg som bro, vejskat etc. | Prisen er baseret på lille kurérbil (én-palles)

Budkørsel til erhverv

Eksprestransport af pakker, dokumenter m.m.

Ekspreslevering 24/7

Ekspreslevering 24 timer i døgnet i hele Danmark

Hurtig afhentning

Vi afhenter din levering indenfor 60 min.

Enkelt og fast

Vi klare både enkeltopgaver og fast distribution

Hos Mini Express har vi specialiseret os pålidelig og effektiv budkørsel. Vores chauffører sørger altid for rettidig levering af dine varer – uanset størrelsen!

Vi sætter en stor ære i at sikre, at vores kunder modtager deres varer sikkert og til tiden hver eneste gang. Fra hurtig rådgivning om distribution til vores førsteklasses service og kvalitet, kan du regne med os til alle dine leveringsbehov.

Jeres levering, vores vigtigste opgave

Vi er klar over, at jeres pakker og breve er vigtige og at opgaverne ofte kræver både fortrolighed og punktlighed – Vi henter pakken hos jer og leverer den samme dag hos jeres kunde eller samarbejdspartner, og vi garanterer levering til tiden – hver gang!

“God service er vigtigt for os og vi har både fokus på kunderne og kundernes kunder, når vi kører budkørsel. Det skal være en god oplevelse for alle!”

John Christensen
Indehaver

Budkørsel

Forespørg på transport

Budkørsel

“Super fed service, lyn hurtig ude ved mig for at afhente en pakke til levering
Esbjerg til Sjælland. Kan kun anbefales.”

Budkørsel

“Lynhurtig afhentning og lev. fra Jylland til Sjælland på samme dag. Dertil en venlig service. 5 Stjerner!”

Budkørsel

“Super hurtig og holder aftalerne. Informerer hele forløbet igennem og er fleksibel. Mine bedste anbefalinger fra min side.”

Kontakt os og bestil ekspreslevering i dag

Når du har behov for budkørsel kan vi hjælpe dig hos Mini Express.

Book din levering her på siden, når vi har bekræftet opgaven, kommer vi og henter din forsendelse inden for 60 minutter.

Du er også velkommen til at ringe til os på +45 42 700 484 for et uforpligtende tilbud på større distribution eller levering.

Ekspreslevering ved hasteopgaver

Skal det gå stærkt, så sørger vi for, at din forsendelse kommer hurtigt frem. Mini-Express er specialister i ekspres kurér kørsel, og vores erfarne vognmænd sørger for, at dine hasteopgaver bliver løst effektivt og sikkert.

Dedikeret next day levering

Vi tilbyder også det, vi kalder ”dedikeret next day” kurérkørsel. Her sparer du 20% på, at vi kommer og henter din pakke i dag, og først leverer den dagen efter – inden kl. 10:00. Du får samme høje service, men leveringstiden er en smule længere.

Budkørsel i ind- og udland

Hos Mini-Express specialiserer vi os i budkørsel, der garanterer hurtige leverancer, så du aldrig skal bekymre dig om dine forsendelser kommer frem til tiden. Vores store netværk af partnere i hele Danmark og Europa gør det muligt for os at levere ekspresydelser til en brøkdel af prisen sammenlignet med konkurrenterne. Når du overlader din budkørsel til os, kan du spare op til 25%.

Skal du have leveret en pakke til Berlin i Tyskland? Vi tilbyder kurérkørsel i Europa uanset, hvor og hvilket land din forsendelse skal sendes til indenfor Europas grænser.

budkørsel

Lille transport

Til transport af mindre forsendelser som almindelige pakker og breve gør vi brug af personbiler, som hurtigt, effektivt og sikkert får transporteret dine forsendelser.

Medium transport

Hvis der er tale om større leveringer, som kræver mere plads end i en almindelig personbil, gør vi brug af trailere når vi skal transportere din forsendelse direkte til destinationen.

Stor transport

Ved forsendelse af store pakker eller distribuering af produkter gør vi brug af vare- og kassevogne. Vi har adgang til kassevogne, der kan indeholde alt fra én til otte paller med varer.

Ekstra stor transport

Til de største distributionsopgaver med flere end otte paller med varer gør vi brug af vores lastbiler med indbygget lift. På den måde sikrer vi, at dine varer bliver distribueret effektivt og sikkert.

Top